Norsk Lagerstandard AS leverer modulbaserte innredningssystemer

Med 40 års erfaring er Modul-System en av verdens ledende produsenter av bilinnredning og spesialist innen ombygging av varebiler. Norsk Lagerstandard AS tilbyr konkurransedyktige priser og kort leveringstid. Vi setter alltid kunden i fokus og ønsker å tilby deg best mulig løsninger.

Hvorfor velge oss?

  • Lav vekt
  • Skreddersydde løsninger
  • Rask leveringstid
  • Kort monteringstid
Bilde14

Skreddersydd er standard

Våre innredningsløsninger er modulbaserte og dermed ekstremt fleksible. Du kan lage en fullstendig skreddersydd løsning basert på standardprodukter, og det unike, patenterte T-sporet fungerer som et grensesnitt mot andre moduler.

Alle produktene er konstruert for å tåle de kreftene som de utsettes under kjøring, noe som normalt innebærer en sikkerhetsfaktor på 3 sammenliknet med en stillestående bil.

Dimensjoner og valg av materialer er valgt for å maksimere produktenes lastekapasitet. Våre innredninger produseres i høyfasthetsstål. Det gir høy styrke og lav vekt. Den lave vekten gir økt lastekapasitet, lavere CO2-utslipp og reduserte driftskostnader.

4

GRATIS INNREDNINGSKONSULTASJON

La oss lage et digitalt utkast for din bilinnredning. Vi trenger bilmerke, model og dine ønsker, så utarbeider vi et forslag og tilbud.

Ønsker du mer informasjon?

Du finner mer informasjon om våre innredningsløsninger på nettsidene til vår leverandør.