Lagerinnredning

Er du på jakt etter lagerinnredning? Hos oss får du hjelp til å utnytte ditt lager best mulig. Vi leverer alle typer logistikk- og oppbevaringløsninger til lager. Vårt produkt-sortiment omfatter alt fra innovative løsninger for pallreoler, småvarereoler, mobile arkivreoler, museumsoppbevaring, lagerinnredning og verksteds miljø til lagerautomater.

Våre løsninger

Vi har et bredt spekter av lagerløsninger. Her finner du en kort oversikt over de ulike løsningene:

Småvarereol er et system som er enkelt og montere. Lagerstyringssystemet er svært fleksibelt og har derfor mange bruksområder. Hver reol blir tilpasset godset som skal lagres. Allsidigheten til dette lagerstyringssystemet gjør at den kan benyttes i alle bransjer. Reolene kan lagre både tunge og lette gjenstander.

Lagerinnredning med dører
Lagerinnredning i lager

Pallreoler er fortsatt den vanligste lagringsformen i dag. Dette er fordi løsningen er plassbesparende og fleksibel. Hos oss får du pallreoler som er slitesterke, stabile og av høy kvalitet. Vi kan hjelpe deg enten du trenger en ny total løsning med pallereoler til ditt lager, eller om du skal bygge på ditt eksisterende lager.

Grenoler er ideelt for oppbevaring av vanskelige og lange artikler som stålstenger, rør, trelastpakker, møbler og til og med hvitevarer. Produktene lagres vannrett på armer, og håndteres enten manuelt eller med truck eller kran.

Lagerinnredning

Arkivreoler kan i mange tilfeller doble arkivkapasiteten, eller frigjøre 50% av arealene. Løsningene kan leveres med forskjellige drivsystemer. Systemet sørger for at arkivmaterialet er forsvarlig oppbevart og at dokumentene beskyttes mot lys og støv.

4

Ta kontakt og vi hjelper deg med gode planløsninger og tilbud for ditt lager.

Constructor idékatalog